söndag 30 september 2007

LP1 LP2 Never Stop Dino

Idag var det då dags för tävling igen. Och imorse då jag vaknade trodde ja vädret skulle vara bra, men när vi började rulla från Öjebyn så började regnet falla och genast blev de mörkare ute. Väl framme så regnade det inte vilket var riktigt skönt, men det var trotts allt kylligt.

Tog ut hundarna och lät dem göra deras behov, la sedan tillbaka Fäkta ibilen och tog Dino och konerna ner till planen och gömde honom medans ja slängde upp en ruta, gick sedan och hämta Dino och gick ner på planen kopplade lös honom och sprang ner till rutan och skickade honom. Han gick verkligen kanon men en snygg fart. Lät honom springa runt och packa ihop konerna och gick och slängde in honom i bilen.

Sedan gick jag och Sara in i klubbstugan. Väntan där blev lång men vi pratade på med folket och hade de allmänt roligt för det. Sedan kom Emma som även skulle tävla tvåan. Just när vi började med platsen så kom de två restreande startande som skulle tävla i lydnadsklass 2, de fick starta och vi fick vänta ett tag sedan så fick vi lägga hundarna.

Vi fick startnumer tre då Kim var så snäll och tog startnumer 1, TACK! Känndes skönt. Jag och Dino gick omkring lite här och där och tog det lite lungt medans vi väntade på att 1 och 2 skulle tävlat klart.

När vi gick in på planen så kändes allt faktiskt fint och vissa delar i Fritt Följ är jag väldigt nöjd med medans vissa delar var lite mindre bra då han tappade/glappade i position och kontakt. Det fanns något som luuuktade så bra på planen då Dino nog kände lite löplukt ifrån Enya som startade innan oss(Tinka, deras andra hund hade just löpt), så han var lite mindre fokuserad men det funkade ändå.

Vi fick i alla fall ihop ett första pris på 188,5 poäng med en 2:a placering. Och Dino kan nu titulera sig som LP1 LP2 Never Stop Dino

Grattis till Emma och Enya som tog klassvinsten med 190,5 poäng - ett kanon snyggt ekipage som kommer gå långt! *Tumme upp* = ))

Kim och Zimba gjorde fina moment men nollade tyvärr rutan så där blev det inget första pris för dem, men snart har dem även det!

Sara och Dippa gick det bra på de momenten som Dippa skötte sig och gjorde de man skulle, och även då Sara inte visade sin nervositet lika mycket. Det blev tyvärr inget första pris, men det kommer de ta nästa gång, eller hur? ;) För nog kan ni verkligen komma dit ni vill, så kämpa på!

Hur som helst så har jag haft en kanondag ute på Bodens BK och det är lika roligt för varje gång. Det är en fröjd att komma ut till Bodens BK - Tack för en bra ordnad tävling och ett ert trevliga bemöttande, precis som alltid! : )

Mitt protokoll kommer ut ikväll så håll till godo!



LP1 LP2 Never Stop Dino




Älskade, älskade Dino

12 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!! :D Så kul!
/Hanna
www.miraplace.has.it

Anonym sa...

GRATTIS!! Fan vad härligt! Men han är ju så fin Dino. Snart tar ni 3:an också. ;) kram

Anonym sa...

Grattis igen! nu är det bara LP3 och LPElit kvar :) Tack för grattiset, var kul att träffa er och snart måste ni ta er till boden så vi kan träna både lydnad och agilty ;)
Kram

Anonym sa...

FY FAAAAN VAD NI ÄR BRA!!! :D :D

Jag har redan överöst dig med lite fina ord om er, men det skadar inte att skrivas igen. Ni måste vara det allra finaste ekipage jag någonsin har sett och ni kommer att gå lååångt. Tuta och kör, ni sopar plan när ni tävlar :)))
KRAM och hoppas att vi ses snart!

Anonym sa...

Som jag sa i förra inlägget, ni är såå bra! :D Jag håller med de andra, snart tar ni LP3 med!

Kramar!

Anonym sa...

Grattis får man väl börja att skriva!
Det är lydnad och agility som står på schemat, sen e Pax pappa en riktig hejare på vallning, så det måste vi köra oxå! Sen kanske inte det blir tävling i vallningen men helt klart i det andra :)

Hade gött

Anonym sa...

Grattis! Fina poäng!

Anonym sa...

GRATTIS!! :)

Anonym sa...

Tack för ett trevligt träningspass! :D Dino är ju bara för härlig att se i skogen! Snabb som tusan. Ni kommer att kicka röv om ni startar apellen. ;) Fast alla era hundar är ju duktiga. Bara min tjej som svamlar. hahaha. kram

Anonym sa...

GRATTIS!!!

Eros & Dex sa...

Grattis från oss oxå. Ni är så sjukt duktiga du och Dino :)

Kram från Dex m familj

Anonym sa...

Grattis!! :D