fredag 21 december 2007

Lov!

Äntligen så är det lov, gud så skönt. Lovet kommer innehålla en massa hundträning, kulkul!

Idag blev det ett mindre träningspass men Fäkta fick köra lite högersvängar, läggande, ställande och leka lite med apporten. Allt känndes hyfsat bra, med en bra attityd och vilja. Hon hade även en bra kontakt under hela passet. =))

På ställande ska vi fokusera på att hon stannar direkt och står stilla med alla tassarna. För nu kan hon ta nåot steg ellet stanna segt emellan åt.

Läggandena ska vi forstätta som vi gör nu på då hon lägger sig snabbt med en bra attityd och ligger kvar tills klicket + godisen kommit.

Apporten griper hon väldigt bra och hon har ett fast grepp om den. Så det kommer vi också bara fortsätta på med precis som vi gör nu.


Dino fick köra lite fot och rutan. Han var väldigt seg på båda så ja valde att bryta och köra lite apportering och då vaknade han till liv och gjorde ett par bra tävlingslika apporteringar!=))

Efter att vi tränat färdigt så blev det en lång promenad som hundarna tyckte om. Då det är så varmt så håller ju snön på att smälta vilket gör att de bildas is på kvällarna, men även den är påväg bort. Så nu blir inte hundarna fullt lika smutsiga på varje promenad. Nu ligger i alla fall båda och sover gott här brevid mig. Även ja ska krypa ner till sängs då ja ska stiga upp kl 7 för att börja tvätta - får man ingen annan tid så måste man ta den om man behöver tvätta.

Ha de bra alla!

7 kommentarer:

Anonym sa...

God jul & got nytt år :)

/ Julia o casper

Anonym sa...

Nu sköter du dig och koncentrerar dig på dina uppgifter!
GOD JUL & GOTT NYTT ÅR
Mamma Wita ;-)

- Anna Svonni sa...

Vill önska er en GOD JUL! Hoppas du får en jättemysig julafton med dina hundar..

Kramar! /Anna

Anonym sa...

Gott Nytt År önskar brosan Tiiz med bihang!

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR! : ) kraam

Anonym sa...

Tittar in för att önska GOTT NYTT ÅR!
Kram

Emma, Katinka och Enya sa...

Hur blev det med filmen nu då? ;)